NEBODI SITEN

Moja Zgodba

Po dvajstetih letih dela v gostinstvu in udeležbi šova »MasterChef« sem
vse svoje znanje združil v en lonček in tako so nastale Malce.si ki so pred vami!

Že davnega leta 2001 sem se priučil za natakarja v restavraciji Maestro, kjer sem se spoznal s hrano
pijačo in cateringom. Pot me je peljala od cafe Romeo v stari Ljubljani do a la carte restavracije Sokol,
kavarne Rustika, Cuba cafe-ja, Buf picerije, Oštarije v Portorožu in še bi lahko naštevali…

Vse do oddaje MasterChef Slovenija, kjer sem se dokončno zaljubil v kulinariko in v njej ostal do
današnjih dni. Po tem televizijskem šovu sem se širni Sloveniji predstavljal na različnih kulinaričnih
festivalih Sladka Istra, Čokoljana, Street food Market Maribor, Arboretum Volčji potok, Reageea
festival, Viva la pasta in drugih. Kar je takrat ugasnila korona in sem se za nekaj časa umaknil na
morje.

Še pred tem sem imel odlične juhce že v vseh prodajalnah Interšpar po Sloveniji, vendar zaradi
svojega načina priprave in kvalitete ter posledično cene. Zaradi pomanjkanja sredstev; mimogrede
trgovinske police so res igra velikih. Če nimaš 50k budgeta da se izpostaviš se te v tej množici izdelkov
enostavne ne najde, sam sem osebno vedel da imam juhe v trgovini pa vendar ne točno kje
postavljene pa sem jih prvič komaj našel. Ves denar prepotreben mi je enostavno manjkal in tako ko
si pozicioniran poleg Knorr goveje juhe v prahu za 0,89 € stoji tvoja Dommmača goveja juha, katera
se je seveda z dobrim kosom bočnika kuhala 4 ure in stane posledično 4 € enostavne ne proda.

In tako sem se s polno glavo idej umaknil na enega najlepših otokov Kvarnerja, kjer smo z družino
preživeli 3 čudovita leta. Seveda morje ne bi bil morje če ne bi s svojo umirjenostjo, jodom v zraku in
vonjem borovca v vetru poskrbel za prevetritev glave. Način življenja tam me je pripeljal do ideje
pred katero stojimo sedaj:

Topli obroki, pri roki! Ob vse hitrejšem tempu življenja v večjih mesti in na splošno, hkrati
nerazumljivo visokim cenam malic zadnje čase, sem vse svoje dosedanje znanje združil v izdelke,
katere krasi naravna priprava, čudovit okus in izjemna struktura. Malice dan danes so velikokrat
istega okusa, plehke, brez karakterja pa vendar vsem vsakodnevno potrebne.

Naša zgodba zaradi povsem novega pristopa prehranjevanja, ker smo revolucionarno dosegljivi v
lokalih, barih, kavarnah, kjer nas lahko zaradi naše HACCP ureditve gostinci strežejo brez kuhh+inje,
stroja za belo posodo in dodatnega personala, verjamem, da premikamo meje poznanega. Tako smo
po picah in toastih prvi pri nas če ne celo širše dosegljivi prav vsakemu od vas.

Nas še niste probali?? Naredite to v eni izmed naši lokacij kjer se prodajamo in videli boste da ni nujno da je malica zgolj »must be« obrok v dnevu ampak je
lahko izjemno okusna izkušnja katero si boste želeli še 😉 pa dober tek!

podatki podjetja

Sara Lampič s.p. , Bratovševa ploščad 23, 1000 Ljubljana   +386 70 490 904   naroci@malce.si 

Davčna številka: SI27105776   Matična: 9814400000   TRR: IBAN SI56 0284 3026 6283 319

Ostanimo povezani            facebook   instagram